Holdet bag Brick Works

Stor erfaring &

Fælles ansvar

Hos Brick Works har vi mere end 55 års samlet erfaring med professionelt at bygge LEGO modeller.  Vi er et team der, trods forskellige ansvarsområder, arbejder sammen mod fælles mål og løfter i flok. Vores forskellighed er vores styrke. Til dagligt sidder vi alle sammen i modelshoppen, hvilket gør det muligt med meget sparring og derved har vi mulighed for at handle hurtigt ved fx. ændringer og omstillinger.

Caspar Bennedsen

Grundlægger og CEO

Lever af sin hobby

Caspar gjorde det som mange drømmer om. Han gjorde sin hobby, og store passion, til sin levevej.

Han er grundlæggeren af Brick Works. Du kan læse meget mere om Caspars rejse ved at trykke nedenfor.
Læs mere her

Henriette Sørensen

Eventkoordinator

Event ud- og afvikler

Henriette brænder for at planlægge og afvikle events. Hun er tidligere character i LEGOLAND og har stor erfaring med facilitering events i både LEGOLAND og på Hotel LEGOLAND. Hos Brick Works står Henriette for afvikling af teambuilding events på Hotel LEGOLAND, som varetages af Brick Works. Desuden er hun koordinator og facilitator på vores andre event opgaver, så skal vi hjælpe dig med et event vil du møde hende der.

Henrik Meyer

Designer og modelbygger

Stor erfaring

Henrik har tidligere været ansat ved både LEGO og LEGOLAND som designer og modelbygger. Med 34 års erfaring som professionel LEGO bygger, er der ingen tvivl om at Henrik kan finde ud af af skabe unikke og utroligt flotte modeller. Henrik er meget detalje orienteret. Hans unikke fantasi giver modellerne et ekstra lag af både detaljer og historie, som altid står klart og tydeligt.

Tilde Bennedsen

Eventkoordinator

En dygtig formidler

Tilde er uddannet skolelærer fra den frie lærerskole. Gennem hendes 17 års undervisningserfaring, har hun blandt andet undervist i fag som dansk, billedkunst og andre kreative fag. At kombinere hendes brede erfaring fra 1. - 8. klasse, med LEGO klodser gør hende til en dygtig facilitator for alle Brick Works’ events. Hos Brick Works er Tilde eventkoordinator og med hendes lærerige og sjove tilgang til brugen af LEGO® klodser, giver det mulighed for at skabe noget man ikke har set før.

Lisa Halborg

Administration , byg og modelshopkoordinator

Allrounderen

Lisa har mange kasketter på ved Brick Works. Når du ringer til Brick Works, er det hende du får i røret. Ud over administrative, grafiske og projektstyrrings-opgaver, er Lisa desuden med til at bygge LEGO modellerne. Herudover har Lisa været med inde over flere LEGO Masters produktioner i både DK, SE og FI.

Bianca Poulsen

Lager

Øje for detaljen

Bianca styrer vores lager og har sans for detaljen. Vi har ca. 8-10 ton LEGO på lager, i ca 10.000 forskellige typer. Her er det Bianca der sørger for at det er overskueligt at kunne finde de klodser der skal bruges.

Rikke Molin

Modelbygger

Fart og farver

Rikke har "de hurtigste hænder i vesten". Hun bygger modeller hurtigere end de fleste - naturligvis uden at slække på kvaliteten. Rikke er desuden en mester i at konvertere billeder/grafikker til vores populære mosaikker, så motiverne bliver flotte i LEGO farvepaletten.

Thanja

Erhvervspraktikant

Successfuld erhvervspraktik

Sidst tilkomne medlem af teamet er Thanja, som er erhvervspraktikant. På kort tid har Thanja øget sit ugentlige timetal. Thanja griber de opgaver hun bliver stillet og arbejder koncentreret og effektivt.

Drømmer du om at blive en del af teamet?

Klik nedenfor for at læse mere om
– Mulige praktikpladser
– Aktuelle jobopslag
– Uopfordrede ansøgninger mm.