Holdet bag Brick Works

Stor erfaring &

Fælles ansvar

Hos Brick Works har vi mere end 55 års samlet erfaring med professionelt at bygge LEGO modeller.  Vi er et team der, trods forskellige ansvarsområder, arbejder sammen mod fælles mål og løfter i flok. Vores forskellighed er vores styrke. Til dagligt sidder vi alle sammen i modelshoppen, hvilket gør det muligt med meget sparring og derved er der kort fra tanke til handling.

Caspar Bennedsen

Grundlægger og CEO

Lever af sin hobby

Caspar gjorde det som mange drømmer om. Han gjorde sin hobby, og store passion, til sin levevej.

Han er grundlæggeren af Brick Works. Du kan læse meget mere om Caspars rejse ved at trykke nedenfor.
Læs mere her

Henrik Meyer

Designer og modelbygger

Stor erfaring

Henrik har tidligere været ansat ved både LEGO og LEGOLAND som designer og modelbygger. Med 34 års erfaring som professionel LEGO bygger, er der ingen tvivl om at Henrik kan finde ud af af skabe unikke og utroligt flotte modeller. Henrik er meget detalje orienteret. Hans unikke fantasi giver modellerne et ekstra lag af både detaljer og historier, som altid står klart og tydeligt.

Lisa Halborg

Administration, byg og modelshopkoordinator

Allrounderen

Lisa har mange kasketter på ved Brick Works. Når du ringer til Brick Works, er det hende du får i røret. Ud over administrative, grafiske og projektplanlægningsopgaver, er Lisa desuden med til at bygge LEGO modellerne. Herudover har Lisa været med inde over flere LEGO Masters produktioner i både DK, SE og FI.

Rikke Molin

Modelbygger

Fart og farver

Rikke har "de hurtigste hænder i vesten". Hun bygger modeller hurtigere end de fleste - naturligvis uden at slække på kvaliteten. Rikke er desuden en mester i at konvertere billeder/grafikker til vores populære mosaikker, så motiverne bliver flotte i LEGO farvepaletten.

Bianca Poulsen

Lager

Øje for detaljen

Bianca styrer vores lager og har sans for detaljen. Vi har ca 10 ton LEGO på lager, i ca 10.000 forskellige typer. Her er det Bianca der sørger for at det er overskueligt at kunne finde de klodser der skal bruges.

Thanja

Erhvervspraktikant

Successfuld erhvervspraktik

Sidst tilkomne medlem af teamet er Thanja, som er erhvervspraktikant. På kort tid har Thanja øget sit ugentlige timetal. Thanja griber de opgaver hun bliver stillet og arbejder koncentreret og effektivt.

What People Say About Us

Client Testimonials

be part of our success. join today.