event Cases

Her er bare lidt af det vi laver

Hos Brick Works har vi mange forskellige events, til både store og små grupper. Så hvad enten I er 10 personer eller 1.000 personer så har vi eventet til Jer! Nedenfor har vi samlet lidt af de mange events som vi har udviklet og faciliteret gennem årene.

Ofte er der ikke 2 events som er ens, så hvis du ikke finder noget som ligner det du godt kunne tænke dig til dit event, så tage endelig kontakt til os allligevel- vi kan helt sikkert sagtens hjælpe dig med at finde en løsning.

Så kontakt os gerne i dag, med din idé!

The joy of play

Frankrig, Paris

Vi blev kontaktet af kunden, for at høre om vi kunne hjælpe med at udvikle en kæmpe byggeoplevelse i form af en mosaik i størrelsen 7,25+2,5 meter. Det var intet problem for os !

Igennem flere møder – både online og fysisk, kom vi sammen med kunden frem til det helt rigtige setup til deres event.
Igennem møderne, fandt kunden også ud af at vi har en masse erfaring med events med LEGO klodser, så vi blev også hyret til at udvikle 3 andre mindre byggeoplevelser til samme event.

Brick Works stillede også med 2 afviklere til hele eventet i Paris, hvor vi agerede mentorer for de franske medarbejdere og sparringspartnere til de forskellige byggeoplevelser.
Odense Autoshow 2022

Danmark, Odense

Odense Autoshow kontaktede Brick Works, for at høre om vi kunne lave en stand med sjov og leg for børnene. Det kunne vi selvfølgelig sagtens.

Vi tog afsted med vores Audi R18 i fuld størrelse, så der var noget at kigge på for de voksne – og til børnene havde vi en masse LEGO klodser med, så der kunne bygges biler. Vi havde også 2 store ramper med, så man kunne ræse om kap ned af rampen med de biler man havde bygget.

BKW, Messestand
Schweiz, Bern
 

I forbindelse med en messe i Bern, med fokus på bæredygtighed, blev vi kontaktet af BKW. De ønskede at aktivere messedeltagerne, med muligheden for at kunne bygge deltagernes egen opfattelse af bæredygtighed.

I fællesskab med BKW, blev vi enige om at vi skulle komme med en landskabsmodel, hvor der var plads til forbedring i den bæredygtige retning.

Modellen blev “the talk of the town” på messen og et samlingspunkt.

Modellen formåede at fastholde messegængerne lidt længere ved standen, så der blev mulighed for BKW medarbejderne at netværke og komme ud med deres budskaber.

Brick Works stod for både opsætning, nedtagning og var til stede under hele messen til at supportere de mange dygtige byggere.

Da modellen blev bygget på Brick Works, blev processen desuden optaget på timelapse, som blev en del af en intro-video der kørte på skærme på messestanden.

konference for 350 personer

Danmark, København

Vi blev kontaktet af et eventbureau der ønskede at lave et sjovt indslag med LEGO klodser på en lang konferencedag for 350 medarbejdere.

Imellem oplægsholdere, spisning mm., var det Brick Works’ opgave at opstille materialer til ca. 60 hold der skulle bygge deres bud på grøn omstilling. 3 dommere (2 med forstand på bæredygtighed og 1 LEGO Masters finalist), skulle herefter kåre 5 hold der skulle i finalen og forklare tankerne bag deres byg på scenen, inden vinderen blev kåret.  Hvorefter Brick Works fik lokalet ryddet inden vi tog klodserne med hjem igen.

Et event der gav det nødvendige afbræk mellem oplæg, men stadig med fokus på emnet, som skabte gode snakke og hygge på tværs af titler i virksomheden.

Som vi så ofte ser til LEGO events, så gik alle til opgaven med ild og sjæl, og inden eventet var ovre havde samtlige medarbejdere haft fingrene dybt begravet i en bunke LEGO for at lede efter lige præcis det element der ville være perfekt til deres projekt.

Brick works deltog med 3 afviklere samt 5 tidligere LEGO Masters deltagere til at supportere med ideer, byggeråd og øje for at spotte det rette LEGO element.