Der er kun 23 LEGO Certified Professionals (LCP'er) i verden.

– Brick Works drives af den den eneste i DK

CEO og grundlægger, Caspar er

Danmarks eneste LCP

LCP står for LEGO certified professional, som i bund og grund betyder at Caspar er den eneste i Danmark som har bevis på at hans virksomhed kan levere modeller der lever op til de strenge sikkerhedskrav mm. der er hos LEGO. Vejen til at blive LCP har været lang og Caspar har, inden sin ansøgning om at blive LCP, 14 års erfaring som professionel LEGO bygger. Der har givet den viden og erfaring der skal til for at være den danske LCP.

Caspars historie

Caspar har, foruden sine 14 års  erfaring som professionel LEGO bygger, haft med LEGO at gøre det meste af sit liv. Caspar har nemlig nærmest fået LEGO ind med modermælken. Da han blev født, arbejdede hans mor nemlig ved LEGO og hans far arbejdede i LEGOLAND.
Som 19-årig fik Caspar debut som modelbygger hos LEGOLAND. Derfra byggede han LEGO til forskellige LEGOLAND parker rundt om i hele verden. Efter 9 år avancerede han til supervisor. Her fik han stor erfaring inden for planlægning og udførelse af større projekter.
Alt dette har ført til at, da LEGOLAND i 2017 lukkede for modeludviklingsafdelingen, havde Caspar den nødvendige erfaring til at søge om at blive Danmarks første Certificerede LEGO Bygger. (LCP)

“Første mål var bare selv at kunne komme til at leve af Brick Works”

 Caspar har haft sin certificering siden 2018 og startede Brick Works, dengang, med håbet om at kunne skabe en virksomhed, hvor det blev muligt at han selv kunne fortsætte med at leve af at bygge LEGO.
Det viste sig tidligt at der var mere arbejde, end bare til sig selv og inden for få måneder efter dannelsen af Brick Works, var det allerede en virksomhed med 2 ansatte, foruden Caspar selv.

I den tid Brick Works har eksisteret, har vi bygget modeller i alle ender af skalaen. Så om det er et 3,5 meter højt juletræ formet som en drage, en 1:1 bil, eller små detaljerede modeller der er behov for, så står vi klar til at hjælpe, og har ekspertisen til at levere både sikre, unikke og flotte modeller.

Siden 2020 har Brick Works desuden assisteret på LEGO masters produktioner i både Danmark, Sverige og Finland. Her står vi for at bygge alle pre-builds på vores adresse i Jylland, samt koordinerer hele klods setuppet både i studiet og backstage.

Som noget nyt, råder Brick Works over klodser til udlejning. Her har du mulighed for at leje klodser (i små og store mængder) til arrangementer og events. Dette kan gøres både med og uden facilitering. Klik her for at læse mere om vores udlejningskoncept.

Hos os er du sikret

Hos Brick Works bliver der ved hver ordre udarbejdet en kontrakt der sikre både dine og vores rettigheder i forhold til brugen af modellen.

Kontakt os, og lad os høre om dine LEGO drømme.

Sammen skaber vi Oplevelser med LEGO

Hos Brick Works er vi ikke så mange ansatte. Det betyder at der ikke er langt fra tanke til handling og at vi har et stærkt samarbejde på tværs af arbejdsopgaver.